Hantverk, odling och att leva sin dröm.

Trött, tröttare, tröttast

Nytt år, nystart, känns bra. Vi hade ett långt jullov och jag har varit väldigt slö och nu känner jag mig tröttare än någonsinn… just det känns väl sådär, men lite svårt att sortera ut vad som är vad just nu. I alla fall har jag fått svar på det sista provet jag gjorde (tänk sprutan i den värsta mardröm, så stor var den jag både blundade och höll andan, sköterskan var tvungen att fråga om jag andades sen, men det gjorde inte särskilt ont, den var bara läskig att se), i alla fall var det helt igenom godartat så jag behöver inte operera. Så nu ska jag få behandling med radioaktivt jod, känns också lite läskigt, men tänk om jag får bli pigg och full av energi

Positivt är att odlingssuget drar, jag har släpat in en jordsäck och plockat fram lite frön. I växthuset har jag börjat petat ner lite smått, sådant som tål att ligga i kylan och gror sen när det blir lagom. Jag gör lite småsaker och det är kul. Annars målar jag och stickar och det är ungefär det jag orkar med.

Vi har ett stort renoveringsprojekt på gång i sommar också, fast jag vågar knappt tänka på det än. Men jag försöker rensa och gå igenom grejer och sorterar bort det vi inte behöver, så det blir lite enklare när den stora omförflyttningen ska ske. Vi ska riva upp andra halvan av nedervåningen, ner i trossbotten och göra nytt alltihop. Stora rummet nere där vi sover, lilla badrummet och hallen, det kommer bli kaos och jag gruvar mig. Men det blir skönt att få det gjort, snickaren kommer i september och då har vi (Erik) rivit bort det gamla. Vi tänkte försöka sova uppe under tiden och då behöver det rensas och städas rejält om vi ska rymmas, så det har jag börjat med, även om det går mycket långsamt.

2 kommentarer

  1. Ulrika

    Fint Du målar. En bild med mycket energi. Blir nog bättre nu när du får behandling.!🙂🤗

  2. MiriamH

    Tack, det hoppas jag 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

© 2021 bymiriamh

Tema av Anders NorenUpp ↑